Haberler
Kavak'ta Samsunspor Coşkusu

Kavak'ta Samsunspor Coşkusu

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun daveti üzerine Samsunspor yönetim, teknik ekip ve futbolcuları Kavak Bölge Parkında bulunan Tirit Evi'ne ziyarete geldiler.


Samsunspor yönetimi tarafından Başkan Sarıcaoğluna krampon hediye edilirken futbolcular ise kendi imzaladıkları formayı hediye etti. Sarıcaoğlu, "Samsunspor yönetimine ve futbolcularına davetime icabet ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Samsunspor'lu futbolcularımız ilçemize ilk kez geliyor. Vatandaşlarımız tarafından da büyük ilgi ile karşılandılar. Haftasonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak olan maç öncesi futbolcularımıza büyük moral oldu. Umut ediyorumki futbolcularımız galibiyet ile Samsun'a geri dönecekler" diye konuştu.

 

Kavak'lı Şirinlerden Büyük Coşku
Samsunspor'lu futbolcuların Kavak Bölge Parkında gezisi sırasında Kavak'lı şirinler tarafından büyük ilgi gösterildi. Meşale yakıp tezahürat'ta bulundular. Hafta sonu oynanacak olan  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için Başkan Sarıcaoğlu'ndan otobüs sözü alan Kavak'li şirinler "Büyük Başkan" tezahüratları ile Başkan Sarıcaoğlu'na olan sevgilerini gösterdiler.

 

Maddi ve Manevi Yanınızdayız
Sarıcaoğlu, "Maddi ve manevi hertürlü konuda Kavak Belediyesi olarak yanınızdayız. Elimizden gelen hertürlü desteği göstermeye hazırız. Artık play-offdayız. Ama ben takımımızın play-off oynamadan Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum. Çok büyük bir fark yok. Farkı kapatabilecek güçteyiz" dedi.

 

Habere Ait Video : http://samsunkavak.bel.tr/video38/kavakta-samsunspor-coskusu