Kavak´ta saklı güzellikler var

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede saklı kalmış pek çok doğal güzelliklerin bulunduğunu, bu güzelliklerin meydana çıkartılması için çalışmalar başlattığını s&o

Kavak´ta saklı güzellikler var
3325   13.10.2014 10:25:21

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede saklı kalmış pek çok doğal güzelliklerin bulunduğunu, bu güzelliklerin meydana çıkartılması için çalışmalar başlattığını söyledi.

Ortaköy Şelalesi'nde incelemelerde bulunan Sarıcaoğlu, yaptığı açıklamada, Kavak ilçesinde başta Ortaköy Şelalesi olmak üzere herkesin görmek istediği saklı kalmış doğal güzellikler olduğunu belirterek, "Belediye başkanlığım öncesi bu güzellikleri ben de bilmiyordum" dedi.

İlçedeki şelale, manzara, tarihi köprü ve bina gibi eserleri tespite çalıştığını ifade eden Sarıcaoğlu, "Etrafında yapacağım düzenleme ve çalışmayla bu doğal güzellikleri, bu güzellikler sayesinde de Kavak ilçesini turizme kazandıracağım" diye konuştu.

Ortaköy Mahallesi'ndeki vatandaşlarla da görüşen Sarıcaoğlu'na, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.