Kavak'ta Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Bahçelievler mahallesi akkaya sokakta kilitli parke taşı döşeme çalışmaları havaların ısınması ile birlikte başladı.

Sıcak Havalar Fırsata Dönüştürüldü
Kavak Belediyesi fen işlerine bağlı ekipler havaların ısınması ile birlikte Kavak'ta yarım kalan işlere devam etti.Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada; "Kış şartları dolayısıyla fen işlerine bağlı ekiplerimiz çalışamadı. Havaların ısınması ile birlikte zaman kaybetmeden acil olan yerlere müdahale ettik. Bahçelievler mahallesi akkaya sokakta yapımı devam eden kilitli parke taşı çalışmamız hava şartları el verdiği sürece devam edecek. Amacımız ilçemizde ki vatandaşlarımızın ayaklarını çamurdan tamamiyle kurtarmak" dedi.

Sarıcaoğlu, "2015 yılında yapmış olduğumuz toplam kilitli parke taşı miktarının çok daha üstüne çıkmalıyız. Her yıl bir önceki yıla nazaran yaptığımız işin çok daha fazlasını yapmak zorundayız. İlçemizde planladığımız projelerimizin yanı sıra sokak estetiğine de önem vererek ilçemizi modern bir yer haline getirmemiz gerekiyor" dedi.