Kavak’ta Parke Çalışmaları

Kavak Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda devam eden kilitli parke taşı ve bordür çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Tek amacımız vatandaşlarımızın tertemiz bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak.Belediyemizin Fen İşleri Birimi yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet Caddesi bağlantı yolundaki kilitli parke taşı çalışmalarımız tamamlandı ” dedi.

Sarıcaoğlu, yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını, yolların tam anlamıylabitmesinden sonra ilçemizin modern bir görünüme kavuşacağını söyleyerek, “Bunun içinde ellimizde gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Bu yüzden çalışmaların aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.