Kavak'ta Muhteşem İftar Programı

Kavak Belediyesi tarafından Kavak Kardelen Düğün Salonunda düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Kardelen Çok Amaçlı Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve eşi, Kavak Kaymakamı Fahri Onay, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Samsun İl Yönetiminden Merve Özon, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı  ve ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, MHP Kavak İlçe Başkanlığı ve teşkilatı, İlkadım eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve eşi, Samsunspor’un Başkanı İsmail Uyanık ve yönetimi,  Samsunspor eski futbolculardan Celil Sağır, Serkan Aykut, KADEF Genel Başkanı Dr. Yılmaz Karagöz ve yönetimi, Kavak Emniyet Müdürü Berkan Çolak,  önceki dönem AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, SAMKON Karadeniz Bölge Başkanı Köksal Akman ve yönetimi, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Muhtarlar derneği yönetimi ve muhtarlar, Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri, Dernek Başkanları ve yönetimleri, Esnaflar, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Mahalle ve Sandık Başkanları, Kamu Yöneticileri, Sanayici ve iş adamları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Sarıcaoğlu Müjdeleri Sıraladı

İftara katılan tüm davetlilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak için müjdeli haberleri sıraladı. Kavak’ın çok iyi konumda olduğunun altını çizen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti;

“75 yataklı hastanemizin ihalesini bu ay içerisinde yapacağız ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca 250 yataklı KYK yurdu ile alakalı ihale çalışmalarında sona gelindi bu sene onunda temelini hep birlikte atacağız. Bayramdan sonra doğalgaz ile alakalı çalışmalarımız başlıyor ilçemiz artık doğalgaza kavuşuyor bu konuda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a çok teşekkür ediyorum şahsım ve tüm Kavaklılar adına çünkü çok büyük katkıları var. Bayramdan sonra yine sosyal tesis olarak açılışını yapacağımız tesislerimiz var. İlçemize bu hizmetlerin gelmesi konusunda emeği olan herkese tüm ilçe olarak teşekkür ediyoruz. “

Sandıktan Türkiye’nin gücüne güç katacak bir sonuç çıkacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasına şu şekilde devam etti;

“Burada olduğumuz gibi yine birlik ve beraberlik içerisinde olarak Türkiye’nin gücüne güç katacağız. Sandıkta kazanan yine Türkiye olacak. Ülkemizde yaşanılan sorunların hızla çözülebilmesi için sistem değişikliği şart. Bu zamana kadar yaptığım tüm seçim çalışmalarında her şeyden önemlisi sizlerle birlikte olmak benim için çok mutluluk verici. Geçtiğimiz Pazar günü Kavak’ımızın yaşadığı tarihinde hiç yaşanmamış afet dolayısıyla bir kez daha hepinize geçmiş olsun diyorum. Devletin bütün imkânlarının Kavak için şuanda seferber edildiğinden gerekli bütün ilgili çalışmaların yapıldığından emin olmanızı istiyorum. Kavak’ımızın yarası en kısa sürede sarılacaktır. Belediye Başkanımız birçok müjdeyi saydı. Kavak için her zaman en iyisini ve en güzelini yapmaya devam edeceğiz”.