Haberler
Kavak'ta Mahalle Toplantıları Devam Ediyor

Kavak'ta Mahalle Toplantıları Devam Ediyor

Kavak Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürekli yapılan istişare ve değerlendirme toplantıları aralıksız devam ediyor.


Halk ile iç içe uyumlu çalışmanın önemine vurgu yapan Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu, "Halkımızın refahı için çalışıyoruz, çalışmalarımızı da onlarla istişare yaparak gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Sarıcaoğlu, "Sosyal Aktivite Sorunu Artık Tarih Oldu"
Göreve geldiğinde ilçede çok fazla sosyal tesisin bulunmadığına dikkat çeken Sarıcaoğlu, "İlçemizde artık sosyal aktivite sorunu tarih oldu. Canbulatoğlu Çerkes Ekrem Bey Parkı, Kavak Bölge Parkı ve Tirit Evi, Astronot Hüseyin Özdemir Parkı ve Melih Gökçek Parkı gibi birçok yeni sosyal tesis ilçemize kazandırdık. Bu tesislerde emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İlçemizde sosyal tesis anlamında hiçbir sıkıntı artık kalmadı" dedi.

 

Mahallelilerin Sorunlarını Dinledi
Atatürk Parkında Mehmetpaşa ve Soğuksu mahallesi sakinleri ile istişare ve değerlendirme toplantısı yapan Sarıcaoğlu mahalle sakinlerinin istek ve sorunlarını dinledi. Her fırsatta sizlerle birlikte olmaya çalışıyoruz. Sizlerle iç içe olmak ve görüşlerinizi dinlemek bizi dahada güçlendiriyor ifadelerini kullanarak konuşmasına şu şekilde devam etti; "Bizim hergün daha da büyümemiz ve güçlenmemiz sizlerden aldığımız desteğe bağlı. Rabbime şükürler olsun biran olsun desteğinizi esirgemediniz. Sizlerden aldığımız güç ile hergün dahada büyüyoruz. Hizmetlerimiz ve çalışmalarımız hergün dahada artarak devam ediyor" ifadelerini kullandı.

 

Toplantı sonunda Mehmetpaşa ve Soğuksu mahallesi sakinleri ile toplu hatıra fotoğrafı çekinen Sarıcaoğlu toplantıya katılan herkese teşekkür etti.