Kavak'ta Her Yer Bembeyaz

Kavak'ta dün gece itibariyle başlayan kar yağışı tüm ilçeyi beyaza bürüdü.

Kavak'ta Her Yer Bembeyaz
3198   06.01.2015 16:37:00

KAVAK GÜNE BEYAZLARLA BAŞLADI
Kavak'ta etkisini gösteren kar yağışı tüm ilçeyi beyaza bürüdü.Dün gece itibariyle başlayan kar yağışı
ertesi gün akşama kadar devam etti.Sabah yataklarından kalkan çocuklar sokaklarda kartopu oyunu oynadılar.
Şiddetli yağışın devam etmesiyle 40 santimetreyi bulan kar kalınlığında birçok insan karın keyfini çıkardı.
Çocukların yokuşlarda ellerindeki kızaklarla kayınmaları ise karın bir başka güzelliğini ortaya çıkardı.

EKİPLERİMİZ HAZIR
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Kapanan yolların açılması için ekiplerimiz tetikte.Şuan kapanan birçok yolu açmak için çalışmalar devam ediyor.
Fen işlerine bağlı ekiplerimiz vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyorlar.Vatandaşlarımızın işlerine, evlerine, okullarına
rahat gidebilmeleri için ekiplerimiz seferber oldu.Kimsenin mağdur olmaması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz." dedi.