Kavak'ta Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Kavak’ta her hafta sonu Belediye tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinde çocuklar doyasıya eğleniyor.

Kavak'ta Çocuklar Doyasıya Eğlendi
197   29.05.2018 11:50:52

Her hafta sonu farklı bir mahallede düzenlenen Kavak Belediyesi Ramazan etkinlikleri bu hafta Atatürk Parkında düzenlendi.  Hacivat-Karagöz gölge oyunu, palyaço, animasyon gösterileri ve çocuklarla interaktif yarışmalar yine aynı gün teravih namazından sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve sema programları ile tüm Kavaklıların gönüllerine girmeyi Başaran Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; “Ramazan ayı boyunca bu tür etkinliklerimiz olacak” dedi.

Gönüllere Dokunmaya Devam Edeceğiz

Sarıcaoğlu; “Ramazan ayında Kuran-ı Kerim Tilaveti ve semazen gösterilerimiz ile vatandaşlarımızın gönüllerine dokunurken Hacivat-Karagöz gibi gölge oyunlarımız ile de çocuklarımızı mutlu ediyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan etkinliklerimize vatandaşlarımızın da talepleri her geçen gün artıyor buda bizleri çok mutlu ediyor” ifadelerinde bulundu.

Habere Ait Resimler