Kavak'a Temizlik Aracı Geliyor

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca ilçeye temizlik aracı tahsis edildiğini söyledi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ankara'da, Gölbaşı Çevre Referans Laboratuvarı'nda 101 belediyeye çevre temizlik aracı dağıtım törenine katıldığını belirtti. İlçelerine de bir temizlik aracı tahsis edildiğini ifade eden Sarıcaoğlu, "Törene katılan ve biz belediye başkanlarına faydalı bilgilerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce'ye teşekkür ediyorum. Gelecek  araç ile bütün sokaklarımız tertemiz olacak. Ayrıca temizlik ekiplerimizi çift vardiyalı hale getireceğiz" dedi.

Sarıcaoğlu temizlik aracının, teslimine ilişkin evrakların tamamlanmasının ardından ilçeye getirileceğini kaydetti.