Kavak'a Fen Lisesi Açılıyor

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak halkına müjdeyi verdi.

Belediye personeli ile aylık yaptığı istişare toplantısında personelin istek ve sorunlarını dinleyen Sarıcaoğlu, belediye personeline Kavak'a fen lisesi açılacağının müjdesini verdi.Bu sene inşaat çalışmaları bitecek olan Kavak İmam Hatip Lisesi, Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi, Yaşar Doğu Çok Programlı Lisesi ve yeni açılacak olan Fen Lisesi ile birlikte ilçe genelinde 4 tane lise olacağı açıklandı.

KAVAK EĞİTİM ÜSSÜ OLACAK
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Eğitime verdiğimiz önem kuşkusuz tartışılmaz. İlçemizde yeni okulların açılabilmesi için sürekli olarak araştırmalar içerisindeyiz. İlçemize Fen Lisesini getirebilmek için uzun süredir uğraş veriyorduk, çok şükür uğraşlarımız boşa çıkmadı ilçemize fen lisesi kazandırdık. Fen lisesinin ilçemize gelmesinde bizlere yardımcı olan Bakanımıza, Valimize ve Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyorum." dedi.