Haberler
Kavak'a Bir Müjde Daha

Kavak'a Bir Müjde Daha

Yaz ayının gelmesiyle Kavak'tan müjdeler gelmeye başladı. İstihdam konusunda büyük başarılara imza atan Kavak Belediyesi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi ve ilçeye yeni bir konfeks

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret eden Konfeksiyon fabrikası sahipleri Osman Köksal, Hakan Yabaş, Adem Fidan ve Ufuk Öztürk Sarıcaoğlu'nun kendilerine yer göstermesi üzerine en geç haziran ayı içerisinde faaliyete geçecek olan Konfeksiyon fabrikasının sözünü verdiler. Toplamda 1000 metrekarelik alanda çalışılacak olan konfeksiyon fabrikasında ilk etapda 100 kişi çalışacak. Konfeksiyon fabrikasının tam düzene girmesinden sonra işçi sayısı çoğaltılacak.

 

Kavak Marka Olacak
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi;"Kavak'a yeni yatırımcılar çekebilmek için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Yatırımcılara cazip gelebilecek hertürlü imkanı sunuyoruz. Amacımız gurbetteki Kavaklı'ları ilçemize tekrar getirebilmek. Göçü tersine çevirebilmek için yeni iş sahalarını çoğaltmamız gerekiyor. Kavak'ı tüm Türkiye'ye duyurabilmek için iş sahalarını çoğaltacağız." dedi.

 

Güzel Şeyler Olacak
Sarıcaoğlu, "İlçemizde çok güzel şeyler oluyor. İlçemiz büyük ve sağlam adımlarla hızla ilerliyor. OSB fabrikamızda yeni iş sahaları'nın da açılışını hepbirlikte yine yapacağız. Yeni açılacak konfeksiyon fabrikası yurtdışına ihracat yapabilecek kapasitede olacak aynı zamanda ilk etap için 100 kişi ile haziran ayında faaliyete geçecek ve zamanla bu kişi sayısı çoğalacak.İlçemize faydalı olabilecek herşeyin arkasındayız.Şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.