Haberler
Kavak Şehidine Ağladı

Kavak Şehidine Ağladı

Siirt'te askeri araca yönelik mayınlı saldırıda şehit olan Kavak Atayurt mahallesinden Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın (23) naaşı Kocaeli'nin Derince ilçesinde toprağa verildi.


Siirt- Şirvan- Pervari karayolunda askeri aracın geçişi sırasında PKK'lıların menfeze yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı askeri aracın geçişi uzaktan kumanda ile patlattığı saldırıda şehit olan Kavak'ın Atayurt mahallesinden Emre Kaan Arlı'nın cenazesi, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun katılımlarıyla toprağa verildi.

 

ACIMIZ BÜYÜK
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; "Hain saldırı sonucu şehit olan ilçemiz Atayurt mahallesinden Emre Kaan Arlı kardeşimize ve diğer şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dilerim. Şehitlik mertebesine ulaşabilmeyi rabbim hepimize nasip etsin.Acımız çok büyük fakat bu ülkenin bölünmemesi için, ülkemizin bir karış toprağını teröristlere vermemek için hepimiz Emre Kaan olmaya, hepimiz şehit olmaya hazırız. Rabbim bu vatan uğruna şehit düşen tüm kardeşlerimizin ailelerine sabır versin." diye konuştu.

 

Kavak'ta tüm esnaflar dükkanlarının camlarına Türk Bayrağı asarak şehitlerine sahip çıktıklarını gösterdiler.