Kavak ilçesinde

Kavak ilçesinde "Organik Hayvan Besleme" konulu seminer gerçekleştirildi.

Kavak ilçesinde
4242   26.04.2014 16:55:30

Kavak'ta "Dünya Veteriner Hekimler Günü" dolayısıyla "Organik Hayvan Besleme" konulu seminer düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seminere, AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Kaymakam Mevlüt Şekerci, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ergin Taş ve diğer davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Sarıcaoğlu, seminerin açılış konuşmasını yaptı.

Milletvekili Bakır ise herşeyin başının okumak olduğunu vurgulayarak, kız çocuklarının okutulması için çok uğraştıklarını, bundan da olumlu sonuç aldıklarını söyledi.

Seminere konuşmacı olarak katılan OMÜ Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurcan Çetinkaya organik hayvan besleme, Doç. Dr. Özlem Nisbet yaban hayatı, Yrd. Doç. Dr. Hande Güler hayvanlarda meme sağlığı, Prof. Dr. Belgin Sırıken ise süt hijyeni ve muhafazası konularında bilgi verdi.

Seminer sonrası Kavak Halk Eğitim kursu öğrencilerinin düzenlediği koro müziği eşiliğinde şarkı sölediler. bu mini konser içinde Milletvekili Bakır. çocklara ve Halk Eğitim Müdürü Halit Kamçı'ya teşekkür ederek kavak'tan ayrıldı.