Kavak İlçemizde Ramazan Etkinlikleri Başladı.

Kavak Belediyesinin organize ettiği Ramazan Programları bu yıl daha geniş katılım ve coşkuyla ger&cced

Kavak Belediyesinin organize ettiği Ramazan Programları bu yıl daha geniş katılım ve coşkuyla gerçekleşecek. İlçe Müftülüğünün de destek vereceği programda Nida İlahi Gurubu tarafından icra edilecek olan sevilen ilahiler ve semazen gösterileri ilçe halkına manevi duygular yaşatacak.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Rahmet Mağfiret ve Bereket ayı olan Ramazan günlerinde yaşanan manevi heyecanı ilçe halkıyla birlikte  paylaşmayı düşündüklerini ifade ederek vatandaşları yapılacak olan programlara davet etti.
İlki 05 Temmuz Cumartesi günü Teravih namazından sonra  ilçe Atatürk parkında gerçekleşecek olan programa ilçe içi ve ilçe dışından olmak üzere çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.