Kavak Dernekler Fedarasyonu Sarıcaoğlu'nu ziyaret etti.

Kavak Dernekler federasyonu Başkanı Op.Dr.Yılmaz Karagöz İbrahim Sarıcaoğlu'na hayırlı olsun ziyareti.

Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op.Dr.Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Karagöz, Kavak ilçemizin Kavak Dernekleri Federasyonu Başkanı olarak Kavak'ta Sarıcaoğlu'nu başkan olarak görmekten mutlu olduklarını dile getirdi. Önümüzdeki Mayıs ayında yapılacak Ata yürüyüşü ve Ağustos ayında yapılacak Geleneksel Yaşar Doğu Karakucak Güreşleri ile ilgili koordineli çalışmalar yapılması gerektiğini ve bu konuda halkımızı bilgilendirme, ilan vb. konularda zamanında yapılmasını, tören alanlarının hazırlanmasında desteklerini beklediklerini; Sarıcaoğlununda bu konuda elimizden gelen maddi ve manevi her türlü katkıyı yapacaklarını ve bundan kimsenin şüphesi olmasın, çalışmalarımız önceki yılları aratmayacağı gibi daha şevkli ve heyecanlı olacak demiştir.  Sarıcaoğlu, Federasyon Başkanı Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyelerine Kavak Atatürk parkını gezdirdi parkta vatandaşlar ile sohbet ettiler, sonrasında Kadef heyeti Başkan Sarıcaoğlu'na teşekkür ederek Kavak'tan ayrıldılar.