Kavak Belediyesinden İstişare Toplantısı

Kavak Belediyesi tarafından Çakallı Han'da istişare toplantısı düzenlendi.

Kavak Belediyesinden İstişare Toplantısı
2854   12.02.2015 16:28:17

Toplantıya, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Samsun Büyükşehir Belediyesi İçmesuyu Daire Başkanı Cihan Güller, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, OSB Bölge Müdürü Ali İhsan Uzun, SASKİ Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar katıldı.Güller, Kavak'taki su sorununun giderilmesine ilişkin yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı.
Belediye tarafından hazırlanan projeler hakkında bilgi veren Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, en büyük amaçlarının istihdamı sağlamak olduğunu söyledi.

Sarıcaoğu, "Benim işim vardı. İşimi gücümü bırakıp Kavak halkımıza hizmet için geldim. Ben halkımın hizmetkarıyım. Belediye olarak hazırladığımız projelerin altından tek başımıza kalkmamız mümkün değil.Halkımın refahı için Samsun Büyükşehir Belediyesine, milletvekillerine, bakanlıklara defalarca yardım için gidiyorum. Onlara saygılarımı sunuyorum. Beni hiç bir zaman boş çevirmediler. Gördüğünüz gibi OSB çığ gibi büyüyor. İstanbul'da, büyük şehirlerde olan Kavaklı kardeşlerimiz sabah saat 6'da evinden çıkıp, akşam saat 9'da evine gelebiliyor. Bu düşüncelerle ve yapacağımız çalışmalarla Kavak ilçesini göç veren değil, göç alan ilçe konumuna getireceğiz" dedi.
Toplantıda belediye tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin slaytlı sunum yapıldı. Toplantı, soru cevap kısmının ardından sona erdi.