Haberler
Kavak Belediyesi Tempo Artırdı

Kavak Belediyesi Tempo Artırdı

Kavak Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında süren çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kavak Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi ilçe genelinde sürdürdüğü faaliyetlerine hız verdi. Yoğun bir tempoda dört bir koldan faaliyetlerin sürdüğünü belirten Belediyesi Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Yağmurlar ve kötü hava koşulları gelmeden mümkün olduğu kadar halkımızı isteklerine yanıt vermek için çalışma tempomuza hız kattık” dedi.

Yaklaşan kış mevsimi öncesi mümkün olduğu kadar ilçe tamamında yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini bildiren Sarıcaoğlu,“ Yürüttüğümüz çalışmaları belirli bir plan ve programa göre yapıyoruz. İnsan odaklı çalışma her zaman önceliğimiz olmuştur. Uzak yakın demeden tüm hizmetlerimizi eşit bir şekilde halkımıza ulaştırıyoruz. Yaklaşan kış mevsimi öncesi mahalle sayımızın fazla olmasından dolayı ekiplerimizi guruplar halinde çalışma sahasına yönlendirerek halkımıza daha hızlı ve daha fazla hizmet sunmanın çabası içindeyiz. Aynı anda mahallenin birinde çalışma olurken diğer mahalleler de de çalışmalarımız devam ediyor. Yoğun çalışma tempomuza ayak uyduran tüm personelimi canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

250 BİN METREKARE PARKE ÇALIŞMASI

Mahallelerde kilitli parke taşı döşeme işlemlerinin de aralıksız devam ettiği bilgisini veren Sarıcaoğlu; “Göreve geldiğimiz zamandan bu yana ilçemizde toplam 250 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması yapıldı. Bu rakam Kavak için bir rekor olsa da bizler için yeterli değil bu rakamı çok daha yukarılara çekebilmek için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bahçelievler mahallemizde ki çalışmalarımızın ardından programımıza aldığımız diğer mahallelerimize de çalışma yapacağız” ifadelerinde bulundu.