Haberler
Kavak Belediyesi Personeline Sağlık'ta İndirim Müjdesi

Kavak Belediyesi Personeline Sağlık'ta İndirim Müjdesi

Kavak Belediyesi Samsunda yeni hizmete giren Liv Hospital ile anlaşma imzalayarak Belediye personelinin sağlıkta indirim almasını sağladı.

Kavak Belediyesi Liv Hospital ile kurumsal anlaşma imzaladı. Anlaşma gereği Kavak Belediyesi personelleri ve birinci derece yakınları Liv Hospital Hastanesi’nden %20 indirimli sağlık hizmeti alabilecek.

Liv Hospital Hastanesi Başhekimi aynı zamanda Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve Liv Hospital Hastanesi yönetiminin Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu ziyaretinde imzalanan anlaşmada Belediye personelinin ve birinci derece yakınlarının hastaneden %20 indirimli sağlık hizmeti alacaklarının müjdesini veren Başkan Sarıcaoğlu; “Belediye personellerimiz adına Liv Hospital Hastaneleri gibi bir kurum ile işbirliği yapmak sevindirici bir gelişme olmuştur. İmzaladığımız protokolle belediyemiz personelleri ile birinci derece yakınlarının Samsun Liv Hospital Hastanesi’nden alacağı sağlık hizmetlerinde %20 indirim uygulanacak. Her işin başı sağlıktır düşüncesiyle hareket eden bir Belediye olarak çalışanlarımızın böyle bir hizmetten faydalanmasını sağlamış olacağız.  Her iki kurum adına imzalamış olduğumuz anlaşma hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Kavak’ın ve Kavak Belediyesinin her konuda yanında olduğunu vurgulayan Liv Hospital Hastanesi Başhekimi aynı zamanda Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz konuşmasına şu şekilde devam etti; “Belediyemiz ile kurumsal bir anlaşma imzaladık. Bundan sonra Belediye personelimiz ve birinci derece yakınları hastanemizden %20 indirim ile hizmet alabilecekler. Bu anlaşmamız tüm personelimize hayırlı olsun” dedi.