"Her Mahalleye Bir Park" projesi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Her Mahalleye Bir Park" projesi kapsamında On Dokuz Mayıs Mahallesi'nde park yapım çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Sarıcaoğlu, yaptığı açıklamada, ilçede önemli hizmetlerde bulunan vatandaşların isimlerinin, parklara verilerek yaşatılacağını belirtti.

Kavak Muhtarlar Derneği kurucusu ve "astronot" lakaplı Hüseyin Özdemir'in, Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesinin ilçeye kazandırılması ve Yaşar Doğu Mahallesi'ndeki Merve Camisi'nin yaptırılmasında emeği geçen bir hayırsever olduğunu ifade eden Sarıcaoğlu, "Kendisini ölümsüzleştirmek için sebze pazarı ile Toplum Sağlığı Merkezi arasındaki arazide yapımına başladığımız parka 'Astronot' adını vermeyi kararlaştırdık" dedi.
Sarıcaoğlu, parkın 3 ay içinde tamamlanarak hizmete açılacağını kaydetti.