Haberler
Hacıların Duasını Aldı

Hacıların Duasını Aldı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede mukaddes topraklara giderek hac görevini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret etti.

Kavak’tan kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren vatandaşları tek tek ziyaret eden Başkan Sarıcaoğlu, hacıların kutsal topraklarda yaşadıkları anılarını dinledi. Sarıcaoğlu; “Kutsal topraklardan dönen hacılarımızdan orada yaşadıklarını dinledikçe huzur buluyoruz. Yüce yaradan herkese oralara gitmeyi o maneviyatı yaşamayı nasip etsin. Oralarda olmak o duyguyu hissetmek insanın bu dünyada yaşayabileceği en güzel duygu. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyor, "hayırlı olsun" dileklerimizi ifade ediyoruz” dedi.

İNSANA HİZMET İBADETTİR

Hac vazifesini yerine getiren hacı adaylarına Kavak’ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Sarıcaoğlu şunları ifade etti; “İlçemizde ki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hedefimizi her zaman büyük tuttuk bu sayede ilçemize çok daha fazlasını kazandırdık. Çok daha büyük projelerimize de start vereceğiz. Kavak’a hizmet için geldik bu görevimizi de layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.

Hedeflerinin önce insan olduğunun altını çizen Sarıcaoğlu; “ilçemizdeki çalışmalarımıza yön verirken her zaman “önce insan” mantığını asla kafamızdan çıkarmadan yolumuza ve projemize başlıyoruz. Kavak halkının çok daha rahat ve konforlu bir ortamda hayatlarının devamını getirmelerini sağlamak için var gücümüzle çalıştık bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.