Duygu Hacıosmanoğlu'ndan Sarıcaoğlu'na Ziyaret

Samsun’un tanınmış simalarından şair Duygu Hacıosmanoğlu, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu ziyaret etti.

Duygu Hacıosmanoğlu'ndan Sarıcaoğlu'na Ziyaret
2596   29.01.2015 14:38:32

Samsun'un tanınmış simalarından şair Duygu Hacıosmanoğlu, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret eden Duygu Hacıosmanoğlu, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na Düş Şehri'nin Aşığı isimli imzalı kitabını hediye etti. Başkan Sarıcaoğlu, Duygu Hacıosmanoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Samsun'umuzun tanınmış simalarından şair Duygu Hacıosmanoğlu belediyemizi ziyaret ederek bizleri mutlu etti. Son çıkan kitabı Düş Şehri'nin Aşığı isimli kitabını imzalayıp hediye etti. Kendisi ile edebiyat ve şiir üzerine sohbetimiz oldu. Ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Duygu Hacıosmanoğlu da Başkan Sarıcaoğlu'nun sohbetinden ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür etti.