Haberler
 Çıtır Simitler Başkandan

Çıtır Simitler Başkandan

Kavaklılar, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun pişirip ikram ettiği simitlere adeta akın etti.

Kavak’ın son yıllarda yaşadığı gelişim ilçenin ticari hayatına da olumlu yansımaya başlayınca yeni işyeri açılışları da artmaya başladı. İlçede her geçen gün çoğalan yeni işyerlerine son olarak açılışı yapılan Çıtır Simit Fırını eklendi. Açılışına katılan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, eline aldığı kürekle fırın başına geçip pişirdiği simitleri vatandaşlar kısa sürede tüketti

İlçenin Yaşar Doğu Mahallesinde bulunan Çıtır Simit Fırın’ında önce dua ile açılışı yapan Başkan Sarıcaoğlu, daha sonra eline kürek alıp fırından çıkardığı çıtır simitleri vatandaşlara elleriyle ikram etti.

Açılışta yaptığı konuşmada son dönemde Kavak’ta yeni iş yerlerinin açılışlarına neredeyse yetişemediklerini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, “Yaşadığımız gelişimini yakından takip eden yatırımcılar ilçemize yeni iş yerleri açarak Kavak’ın büyümesine ve ticari hayatına büyük destek veriyorlar. Artık ilçemizde hemen her sektöre yönelik üretim ve ticari faaliyet var. Bu da bizleri mutlu ediyor. Kavak’ın her koldan büyümesini sağlamak için ilçeye kazandırdığımız projelerimizin yanı sıra yatırımcılarımızı da buraya teşvik ederek yeni iş yerlerinin çoğalmasını ve işsizliğin ilçemizde yok olmasını sağlıyoruz” dedi.