Haberler
Canlı Hayvan Pazarımız Açıldı

Canlı Hayvan Pazarımız Açıldı

4 ilçemizin ortak noktası ve 4 ilçeye de olan mesafesi ile yıllardır bir merkez haline gelen Kavak Doruk Canlı Hayvan Pazarı uzun yıllar sonra tekrar hizmete açıldı. Kavak Belediye Başkanımız İbrahi

PAZAR GÜNLERİ HİZMET VERECEĞİZ
Çevre ve ruhsat eksikliği nedeniyle daha önce kapatılan Doruk Hayvan Pazarı eksikliklerini giderilmesi ile yeniden hizmete açıldı. Düzenlenen açılış töreninde konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; " Projelerimizin açılışına doruk hayvan pazarı ile start verdik inşallah. Halkımızın mağdur olmaması için gerekli eksiklikleri giderdik. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz tesisin kalan eksikleri yakın zaman içerisinde tamamlanacak. Halkımızın bu tesisin pazar günleri açık olmasını istiyor. Bizde bu anlamda gerekli görüşmeleri yapacağız diyerek Doruk canlı hayvan pazarımız Kavak Halkımıza hayırlı olsun’’ dedi.


Açılışa Ak Parti Eski Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Tarım ve Hayvancılık il müdürü Kadir Güven, Ak Parti Kavak ilçe Başkanı Bülent Yüksel, Kavak İlçe Tarım Müdürü Engin Taş ve Meclis üyeleri mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Konuşmaların ardından açılış kurdele kesildi.