Camilere Büyük Destek

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak'ta bulunan camilere büyük önem veriyor.

Camilere Büyük Destek
2786   10.09.2015 13:46:22

Hacıllı ve Muratbeyli mahallelerinde bulunan  camilerde çevre düzenlemesini yapan Başkan Sarıcaoğlu, sırayla tüm mahallelerimizde bulunan camilerin bakım ve çevre düzenlemeleri yapılacak dedi.Hava şartları el verdiği sürece tüm camilerin çevre düzenlemelerinin yapılacağının müjdesini veren Sarıcaoğlu vatandaşların yüzünü güldürüyor.

CAMİLER KUTSAL MEKANLARIMIZDIR
Sarıcaoğlu, "Camilerimiz kutsal mekanlarımızdır. İlçemizde bulunan tüm camilerin çevre düzenlemelerinin yapılması için başlattığımız projemiz güzel ilerliyor. Ortalama haftada 2 mahallemizin camisini bitiriyoruz. Camilerimizin avlularına kilitli parke taşı ve kaldırım yapıyoruz. Köy iken mahalle statüsüne dönüşen Hacıllı ve Muratbeyli mahallelerimizin cami çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Hiçbir ayrım olmadan hava şartları el verdiği sürece tüm camilerimizde gerekli düzenlemeleri yapacağız" şeklinde konuştu.