Bu Cuma Çukurbük Mahallemizi ziyaret ettik.

Belediye BaşkanI Ibrahim Sarıcaoğlu tarafından her Cuma günü İlçemizin mahallelerine düzenlediği ziyaretlerin bugün'ki durağı çükürbük mahallesi oldu.

Bu Cuma Çukurbük Mahallemizi ziyaret ettik.
3453   04.07.2014 18:42:20

Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, mahalle ziyaretine Belediye Meclis Üyeleri,Salim Özal, Ahmet İçli, Mehmet Uyanık, ve Saski kavak şube müdürü Savaş Gayretli, Mahallesi muhtarı Şaban Şener, ve Mahalle sakinleri katıldı.

Başkan Sarıcaoğlu. çalışma arkadaşları ve mahalle sakinleri ile istişare yaparak ilgili birimlerin harekete geçmesini sağladıklarını belirtti.

Mahallelerimizde su sorunu kalmayacak
"Sorunları birinci ağızdan dinlemek, çözüme ulaşmada daha etkili sonuçlar almamızı sağlıyor. Daha önceden tespit ettiğimiz sıkıntıların giderilmesi aşamasında da ekip arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımız devam ediyor. Bir anda tüm sorunlar ortadan kaldırılamaz. Bir yandan projelerimizi takip ederken diğer yandan da tespit ettiğimiz sorunlar arasında öncelik sırasına göre çalışıyoruz. Yapacak daha çok işimizin olduğu bilinci içindeyiz."