Başkan SARICAOĞLU Refüj Çalışmalarını İnceledi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Bahçelievler Mahallesi'nin Fatih Sultan Mehmet Caddesi Dörtyol mevkisindeki kavşakta yürütülen refüj çalışmalarını yerinde inceledi.<

Başkan  SARICAOĞLU Refüj Çalışmalarını İnceledi
3973   24.09.2014 11:48:27

Çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alan Sarıcaoğlu, bu yerdeki refüj çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Kavak ilçe merkezi girişinde güzel bir görünüm meydana geleceğini söyledi.

Kavşak ve Fatih Sultan Mehmet Caddesindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından, çalışmalara Adnan Menderes Caddesi'nin, Yaşar Doğu Mahallesi ile 19 Mayıs Mahallesi'ni ayıran 1000 metre uzunluğundaki kısmında başlayacağını belirten Sarıcaoğlu, "Kavak ilçe merkezine girişteki Dörtyol mevkisinde bulunan kavşakta başlayan refüj çalışmaları Fatih Sultan Mehmet Caddesi boyunca devam edip Çok Programlı Lisesi yol ayrımında bitecek. Bitiminde Adnan Menderes İstasyon bölümüne rastlayan bin metrelik kısmında devam edecek. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla ilçe girişi ve caddelerimiz daha güzel görünümlü olacak" dedi.