2015 Bütçesi Meclisten Geçti

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,"Kavak Belediyesi 2015 Mali Yılı Bütçesinin 10 milyon olarak oy birliği ile meclisten geçti ve tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum&quo

'KAVAK BELEDİYESİNİN 2015 YILI BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ'

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Kavak Belediye Meclisi 2014 Yılı Ekim ayı toplantı gündemindeki 2015 Mali Yılı Bütçesinin görüşülmesi sonucu ilgili plan bütçe komisyonu raporunun oy birliği ile kabul edildi"dedi.

'ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Kavak Belediyesi 2015 Mali Yılı Bütçesinin 10 milyon olarak oy birliği ile meclisten geçtiğini açıklama yapan Belediye ve meclis başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Belediyemizin 2015 Mali Yılı Bütçesi oy birliği ile kabul edildi. Ben tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütçemizde en büyük aslan payı 5 milyon 614 bin 90 lira ile fen işlerine ayrıldı. Çünkü ilçemizin park, yol, kaldırım gibi hizmetlerine ihtiyacı var. Bütçemiz hazırlanırken bu gerekçeler dikkate alınmıştır"diye ifade etti.