10 Kasım 2015

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında Kavak ilçesinde düzenlenen törenle anıldı.

10 Kasım 2015
2800   10.11.2015 13:14:24

Soğuksu Mahallesi'ndeki Atatürk Park ve Meydanı'nda gerçekleştirilen tören, kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığına ait çelenklerin Atatürk Anıtı'na sunulması ile başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda devam edildi. Buradaki törende konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. Tören, öğrencilerin sunduğu oratoryonun ardından sona erdi.

Törene Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Garnizon Komutanı Üsteğmen Abdulkadir Kütükçü, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.