YILIN MUHTEŞEM TİRİT BULUŞMASI KAVAK'TA

60   14.03.2018 10:06:17

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Önceki Dönem Kavak Belediye Başkanı ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici, SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ve Yönetimi, SAMFED Genel Başkanı Savaş Otruş ve Yönetimi, Önceki Dönem İstanbul Milletvekili Yusuf Pamuk, AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı ve Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber ve Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Mehmet Tekeli ve Yönetimi, SAMKON Bölge Başkanı Köksal Akman, Başkan Yardımcısı Sait Sever ve Yönetimi, SAMKON ve SADEF Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikret Kesici, Bursa Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç ve Yönetimi, Esenyurt Kavaklılar Derneği Başkanı Recep Uz, Gebze Samsunlular Dernek Başkan Yardımcıları Necmi Baştaş, Cemalettin Kuzubaş ve Yönetimi, Bafra Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, SAMUSAD Genel Başkanı Metin Erten, ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaya Aşçı, KADEF Yönetici ve Dernek Başkanları, KAVKANDER Genel Başkanı Mustafa Tankal, İstanbul, Bursa ve Gebze’deki Samsunlular ve Kavaklılar Dernek Başkanları ve Yönetimi, Asarcıklılar Dernek Başkanı Bayram Çevrim ve Yönetimi, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Kavak Muhtarlar Derneği Yönetimi ve Muhtarlar, Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve Muhtarları, Kavak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Necati Menek, Kavak Jandarma Komutanı Hüsnü Mete Ergin, Kamu Yöneticileri, Esnaflar, STK Başkanları, Sanayici İş Adamları, Belediye Meclis Üyeleri, Çok Sayıda Protokol Üyeleri, Basın Mensupları, Samsun’un Yıldız’ı programı yapım ve sunucusu Samsunlu Fehmi ve daha ismini sayamadığım tüm kıymetli dost ve hemşehrilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz yılın muhteşem tirit buluşmasında uzaktan ve yakından davetimize icabet eden ve bizleri onurlandıran siz değerli konuklarımız; hepinize içtenlikle ayrı ayrı şükranlarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah bu sıcak ve samimi birlik ve beraberliğimizi daim etsin.
İbrahim Sarıcaoğlu
Kavak Belediye Başkanı