Kavak’a Yeni Öğrenci Yurdu Geliyor

76   01.08.2018 12:08:03

Kavak’a 250 öğrenci kapasiteli yurt binası yapılacak. Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” İlçemiz her alanda hızlı bir kalkınma süreci yaşıyor” dedi.

Kavak’a yeni Öğrenci Yurdu geliyor. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak yurt kısa sürede tamamlanarak hizmete girecek. Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Tarım ve sanayi gibi alanlarda adından söz ettiren ilçemiz eğitim alanında da önemli mesafeler alıyor” diye konuştu.

Nüfusu ve öğrenci sayısı her geçen artan Kavak’ta Mehmet Paşa Mahallesi’nde yeni bir öğrenci yurdu daha yapılacak. 250 öğrenci kapasiteli olacak yurt yapımına önünüzdeki günlerde başlanacak. Yüklenici firma yöneticilerinin yaptıkları ziyarette konuşan Başkan Sarıcaoğlu,” İlçemiz diğer pek çok sektörde olduğu gibi eğitim alanında da büyük mesafeler alıyor. İlçemizde öğrenim gören üniversite öğrenci sayımız da sürekli artıyor. Şimdi bu yavrularımız için yeni bir öğrenci yurdu yapılıyor. Bu yurdumuzun da yapılması ile önemli bir sorunumuz daha ortadan kalkmış olacak” dedi.

Diğer Videolar

Sarıcaoğlu Gençlerin Yanında